Post by feilocbursdixi on Feb 5, 2022 15:01:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
بازی خوبی بود و من واقعا از آن لذت بردم. پیشنهاد می کنم لطفا رویدادهای ضعیف یا روزانه را اضافه کنید.
بررسی 3 ستاره من حذف شد، بنابراین اکنون فقط 1 ستاره. تبلیغات و اسکرین شات ها مربوط به بازی های کوچکی هستند که به سختی می توانید آن ها را بازی کنید، نه از بازی های واقعی. اتصال بد است و اگر اینترنت شما کندتر باشد، شما را دائماً از بازی خارج می کند. جفت کردن حریف یا بسیار سخت است یا بسیار آسان است، به خصوص زمانی که شما در حال پیشرفت به یک لیگ جدید هستید. گیم پلی بازی بسیار ضعیف توضیح داده شده است. من هنوز از دعوا کردن لذت میبرم، اما به بقیه خیلی کمتر اهمیت میدهم. بازی نیاز به بازبینی جدی دارد.
بازی سرگرم کننده زمانی که برای بازگرداندن اطلاعات بازی به پشتیبانی ایمیل نمی زنم. من پول خرج کرده ام فقط برای اینکه بازی اطلاعاتم را از دست بدهد و من را از تیمم اخراج کند. اگر میخواهید مردم را مجبور کنید برای بازی پول پرداخت کنند، حداقل باید بازی خود را اصلاح کنید.
بازی کردن تقریبا غیرممکن است. اتفاقات "تصادفی" حتی به تصادفی هم نزدیک نیستند. هیچ pvp وجود ندارد. شما فقط در برابر هوش مصنوعی بازی می کنید. بعد از حدود یک ماه دیگر پیشرفت واقعی وجود ندارد. مگر اینکه بخواهید 1000 دلار خرج کنید، و با این وجود، احتمالاً با بیشتر پول قهرمانی را که واقعاً می خواهید به دست نخواهید آورد. فقط تعداد معدودی قهرمان مفید وجود دارد که هیچ یک از آنها در رویدادهای بیرونی موجود نیستند.
بازی عالی است، اما آنها شما را مجبور می کنند برای پیشرفت بیشتر هزینه کنید
سرگرم کننده است اما اگر تمایلی به خرج کردن نداشته باشید می توانید گیر کنید
برای چیزی که شبیه یک تبلیغ ارزان به نظر می رسید من بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتم، تبلیغ ارزان مانند یک مینی بازی بود که شما بازی می کنید، اما تجربه ای کاملا متفاوت است و بدون تبلیغات! با این حال، آنها سعی می کنند شما را مجبور به خرید زیاد کنند، اما من از بازی کردن آن لذت می برم!
عالی از سازنده سازندهم که اهچین بازی عالی رو ساخته👌
بازی آنطور که تبلیغ می شود نیست اما من هنوز بازی کردم اما اکنون یک دستگاه جدید دارم و نمی توانم پیشرفتم را برگردانم یا چیز دیگری که به دست آورده ام
پرداخت به برد هنگفت (دلیلی وجود دارد که هر بار که روی هر چیزی در بازی کلیک میکنید، پیامی درباره «یک معامله» دریافت میکنید). و نه "پرداخت 5 دلار"، نه. شما باید حداقل 100 خرج کنید، سپس برای یک سطح عالی خواهید بود یا اگر خوش شانس باشید 10 یا 20. غنائم پریمیوم؟ آنها این را دارند، اما با هر دنیایی که تکمیل میکنید گرانتر میشود. آنها سعی خواهند کرد از کارت "شما لازم نیست پول بپردازید، استراتژی کلید است" استفاده کنند، اما این همه bs است. ارزش وقت گذاشتن را ندارد مگر اینکه پولی برای تلف کردن داشته باشید.
واقعاً وقتی به مرحله نهایی پاستورال 2 رسیدید، نمی توانید پیشرفت کنید. تا رسیدن به این مرحله بسیار هیجان انگیز و لذت بردن از آن آسان بود.
Mighty Party Rol Oyunu wkg
بازی فوق العاده با نماد برنامه زشت 😩 لطفا لوگو را تغییر دهید.
خیلی فکری و خوبه حتما نصب کنید😁😀
من عاشق این بازی هستم و 100 دلار خرج کرده ام تا در بازی به دست بیاورم. بعد از جدیدترین آپدیت، بازی به یکی از مراحل اول برگشت و تمام پیشرفت من با آن پاک شد.
Do Not Fall .io आर्केड गेम lix
در کل بازی خوبیه باعث می شود که الماس را به روشی بسیار خوب به دست آورید. پول میانبر است اما شما را از کسب الماس در بازی محدود نمی کند.
بازی عالی، سرگرم کننده و ساده، آسان و سرگرم کننده برای بازی!
تمام این نیازها این است که بیشتر شبیه تبلیغات و تعادل بیشتر بین بازیکنان F2P و بازیکنان P2W باشد و شما می توانید شانس خوبی در جایزه بازی سال داشته باشید. به طور کلی از بازی لذت ببرید، اما من به همان اندازه از این واقعیت ناامید هستم که دیگر مردان چوب مانند شما را که در ابتدا در دو فصل اول بازی شما داشتید یا با مردان چوبی دیگر در برج ها مبارزه نمی کنم، شکست نمی دهم. من آن را دوست داشتم و واقعاً لذت بردم و مطمئن هستم که دیگران نیز همینطور. تبلیغات نادرست در درازمدت برای شما مفید نخواهد بود.
خیلی زیاد در جریان است تبلیغ آن را شبیه یک بازی ساده ریاضی معمولی برای زمانی کرد که چند ثانیه استراحت دارید اما بیشتر شبیه به 3 یا 4 بازی است که در یک بازی فشرده شده اند.
فقط آموزش فارسی نداره
بازی خیلی طول میکشه تا وارد بشم. وقتی لود میشه تو صفحه اصلی گیر کردم.
من ماه هاست که بازی می کنم. بدون پرداخت هزینه بسیار خوب انجام می شود. (مثل 20 دلار بعد از دو یا سه ماه.) اما به نظر می رسد وقتی به روز رسانی هایی وجود دارد نمی توانم تمام روز بازی کنم زیرا به من می گوید با وجود اینکه انجام دادم آپدیت کنم، روز بعد خوب کار می کند. و الان میگه خطای شبکه تمام روز. تصمیم گرفتم دوباره آن را نصب کنم و در آنجا هم خطایی وجود دارد .... همچنین به نظر می رسد که این اتفاق همیشه بعد از رویدادها رخ می دهد ، همانطور که من می توانم به پایان رویداد برسم و مقداری لوت خوب بدست بیاورم .... .
Mighty Party Juegos de rol ftzc
کلا کلاهبرداریه وقتی lvl بالاتری دریافت کردید، چیزی جز ربات ها وجود ندارد. تمام شخصیتهای افسانهای که برای آنها زودتر پول میپردازید یا بعداً کاملاً بیفایده هستند. من پول خرج کردم و نمی توانم درک کنم که چگونه کسی می تواند آزاد باشد زیرا من کاملاً پول می گیرم. دانلود نکنید
یک بازی بسیار اعتیاد آور، اما قطعاً هزینه ای برای بازی دارد، قیمت بسته ها و شخصیت ها کمی افتضاح است 49.99 دلار - 99.99 دلار کمی تند به نظر می رسد. مخصوصاً از آنجایی که بازی های PS5 حتی برای کل بازی ها چندان مورد استفاده قرار نمی گیرند. Goldmine نیز دارای اشکالاتی است، اگر از شخصیتی با حملات متعدد استفاده کنید، عرصه تولید دشمن را متوقف می کند.
ویرایش 9 ژانویه - همچنان BS کامل با نحوه جفت کردن شما - خدمات مشتری ادعا می کند همه چیز منصفانه است اما مطلقاً اینطور نیست. پول و زمان خود را هدر ندهید. همه بررسیها درست هستند - الگوریتم این بازی شما را با هوش مصنوعی یا بازیکنان بالاتر از سطح خود جفت میکند و قطعاً عمداً تضمین میکند که شکست میخورید، بنابراین برای حفظ سطح بالا پول خرج خواهید کرد. اما ارزشش را ندارد. همچنین حافظه فوق العاده سنگین است و هنگام بازی سرعت لپ تاپ من را کاهش می دهد. بله، لپ تاپ، حتی تلفن.
به آرامی در حال بهبود است اما کمی P2W اما بازی را دوست دارد.
Mighty Party Rol Oyunu ewi
Mighty Party RPG tfv
بازی به دلیل به روز رسانی که در گوگل پلی موجود نیست باز نمی شود، لطفاً پشتیبانی کنید
من حافظه پنهان Google play n همه را پاک کردم... این به من اجازه نمی دهد از طریق فیس بوک وارد شوم و تمام پیشرفتم از بین رفته است... به روز رسانی در اسرع وقت به آن نگاه کنید: با تشکر برای حل مشکل
برای برنده شدن بپردازید اگر پرداخت نکنید بسیار کند پیشرفت خواهید کرد و کسانی که پرداخت می کنند بدون مشکل شما را خراب می کنند. باید خیلی صبور باشید پیشرفت کنید
بهروزرسانی، خندهدار است که چگونه توسعهدهندگان بستهها را با تخفیف 50 درصدی تبلیغ میکنند و قیمت از قیمت فهرست کامل تغییر نمیکند. آیا 50٪ تخفیف یعنی همان قیمت برای بسته های مشابه؟ آخرین باری که بررسی کردم و حتی ریاضیات اصلی معمولی نیز موافق است که بسته 19.99 دلاری 50٪ هنوز هم نباید 19.99 دلار قیمت داشته باشد. خوب امتحان کنید مردم تبلیغات دروغین اونجا
آنها باید ظاهر بازی را به روز کنند، این یک بازی عالی است اما یک بازی کاملا متفاوت و خوب است
من چندین ماه این بازی را انجام دادم سپس یک روز تمام نمایه من به طور تصادفی در تلفن من و در حساب فیس بوک من حذف شد. این برنامه زباله است! من 110٪ این را به کسی توصیه نمی کنم. ساعت ها بازی و پیشرفت در یک لحظه بدون توضیح از بین رفت. این بازی آشغال است. یه چیز دیگه بازی کن
اگرچه انجام این بازی لذت بخش است، مطلقاً هیچ ربطی به نحوه تبلیغ آن ندارد. اون تصاویر دروغه من موافقم که بازی کردن قطعاً هزینه زیادی دارد، شما می توانید بدون پرداخت هزینه از پس آن بر بیایید، اما به نقطه خاصی می رسید که در PvP گیر کرده اید، زیرا به معنای واقعی کلمه نمی توانید همان سطح قهرمانان را به دست آورید که سایرین در بازی هستند. لیگ. همچنین 90٪ مواقع اگر شروع کنید برنده می شوید که به سختی منصفانه است.