Post by feilocbursdixi on Feb 5, 2022 15:19:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор золота ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
Гра клас...але багато вчителів постійно вбивають усіх.А так гра дужу дуже прикольна!
Повторюваний, шкірний, без різноманітності ігрового процесу, платіть 2 виграші, крім того, це не так вже й погано
У цій грі взагалі немає зірок. Це найгірша гра, в яку я коли-небудь грав. Гра перемикається на найгірший мережевий маршрут після реєстрації в ній. Це просто з’їдає ваш Інтернет.
Гарна гра .. але просто запитаю, як розблокувати VIP-акаунт, щоб ви могли грати в білого тигра?
О боже як круто
Будь ласка, покращте графіку...інакше в грі немає кнопки підйому nvm, гра хороша
1. Покращення атрибутів дуже високо. 2. Тигрових очок (золотих монет) у кожної тварини дуже мало. 3. Самоцвіти від champ занадто низькі, але покращення навичок коштує забагато дорогоцінних каменів. 4. Дорогоцінні камені та очки тигра (золоті монети) від champ мають бути більшими, ніж звичайна тварина. 5. Хакери легко зламують гру, тому хакерів потрібно заблокувати. 6. Додайте нових тварин до кожної карти. 7. Якщо всі вищезазначені 6 очок зняті, грі може бути оцінено 5 зірок.
Я не можу ввести проблему карти slove
Чудово... Ми хочемо більше оновлення
Надзвичайно гарна гра. Однак через деякі проблеми з моїм мобільним телефоном дві мої ігри були автоматично видалені! Однак наступного разу, коли я встановив Dragons, коли я почав грати, він мені не сподобався так сильно, як ця гра. Так сердито я видалив цей і знову встановив цей. Тож мені це дуже подобається, тому що вибір карти, написання тексту, підсилювачі потужності та надсилання друзям...
гра про клас
Я люблю цю гру ЛЮБЛЮ! Є одна проблема. Коли я ставлю його на середній рівень графіки, він почне збоїтися, і чим вище я ставлю його, тим більше він стає збоєм. Але все одно весела гра. будь ласка, додайте: більше скінів, щоб заробити, більше карт для вивчення та виберіть місце розташування для PvP. Дякую.
КЛААС
У мене трапилася проблема водоспад пропав і морда тигра повернулася а все було як в природі настаящей а зараз як ігре все тепер як раніше
Занадто сильно залежний. Небезпечно для мобільних даних, очей і майбутнього
Гра була нарешті оновлена. Все ще досить пристойна гра. Одна головна проблема все ще залишається. Які хакери. Їх ще багато. Самоцвіти також не падають, як раніше. Раніше було 10, тепер це як 2 до 5
Поки що гра подобається. Єдина проблема, яку я маю, це те, що я часто відключаюсь і змушений знову приєднатися.
Крута гра
Дуже класна гра
Я люблю цю гру! Я грав «Вовка», «Пантеру», «Гепарда» і це. Чому 4 зірки? Тому що я можу грати в це лише один день. Кожна гра. Загалом дуже класна гра!
The Tiger Rollspel trhj
хороша гра потребує кращої графіки, але я люблю чудову розвагу
Одна з найкращих ігор, у які я грав. Але на деяких ділянках видно, що тварини є, але їх там немає. Арена порожня. Таке траплялося десяток разів, будь ласка, виправте це..
Це неймовірно і допомагає мені перестати приймати МБ під час гри
The Tiger ভূমিকা নিয়ে খেলা dmg
Carrom Pool: Disc Game Sports xow
ця гра дуже захоплююча і дійсно гарна гра, але єдина проблема, яку я відчуваю в цьому, - це підключення до мережі ... ця гра не на висоті, коли справа доходить до з'єднання в порівнянні з іншими іграми ... я не знаю, чому це трапляється щоразу ..а вдень майже неможливо грати в цю гру без проблем з мережею..це треба було виправити, тому що ви граєте та полюєте, і виникає проблема з мережею .. будь ласка, виправте це питання... дякую!
The Tiger Szerepjátékok krf
Крута гра !
Виглядало дуже цікаво, тому це було велике розчарування, коли гра не грала. Я зробив понад 14 спроб, щоб завантажити його до кінця, але після того, як він був завантажений, я не міг змусити його працювати довше, ніж кілька секунд, щоб він повністю не зависав на хвилину або дві. Я здався після того, як моєму тигру знадобилося близько 10 хвилин, щоб зробити 8 кроків, але він відразу не замерз. Якщо це буде виправлено, я хотів би спробувати ще раз і, можливо, поставити йому кращу оцінку.
Це продовжує мене виганяти. Я дуже хочу грати. Я завантажив цю гру 2 тижні тому і досі в неї не грав!!!!!!!!
Це справді чудова гра, хоча є деякі налаштування, які слід переглянути та покращити.
The Tiger Szerepjátékok krf
Це хороша гра
Вибач, kaley, я покинув гру, тому що я вийшов із системи, і коли я повернувся до свого початкового облікового запису, я був шокований, побачивши мене на самому початку, і я буду в грі Chittah, і якщо хтось прочитає це, це найкращий друг з KaleyFerrie Будь ласка, скажи їй, що ми все ще можемо бути друзями?" І сказав, іди до гепарда, я буду там..💗💖❤
Ця гра дуже весела, але, як і інші ігри, мені не дуже подобаються VIP, враховуючи, що за неї доведеться платити, навіть якщо це проста гра для дітей. Тож якщо б ви могли видалити VIP або принаймні зробити це не за гроші, а за 9000000 дорогоцінних каменів? У будь-якому випадку, мені дуже подобається ця гра, і я б подумав про те, щоб інші речі були безкоштовними або вартими рідкісних чи легендарних речей. Крім того, ця гра чудова, і я б розглянув можливість додати більше скінів! або креативні скіни. Це лише моя думка.
гра норм
Завантажив сьогодні, грав приблизно годину, зараз він не завантажується знову так само, як гра вовка, ці ігри просто марна трата часу
Мені дуже подобається ця гра, я можу придбати багато скінів і грати в цій грі в різних місцях. У цій грі я можу полювати на справжніх і могутніх тварин. Ця гра не надто складна, тому діти можуть грати в неї. Це дійсно хороша гра .
Ви відповідаєте чи ні, тому що я серйозно не задоволений різкими змінами в сильних тваринах, які є на першій карті, і комунікацію між гравцями потрібно виправити. Я повинен мати можливість говорити своїм голосом, і це звучить мої слова. Я просто я видалю гру і чекаю результатів. Цю гру потрібно серйозно оновити, і мені потрібно отримати більше шкоди на рівні, на якому я перебуваю, тоді я можу зараз подивитися на програму гри вовк і змінити її на цю гру ідеально
Одна зірка, тому що дуже дорого оновлювати все ... загалом це приємно
хмммммм, мені це не подобається через те, що хакери знущаються над гравцями, а розробники не носять туди гру так сильно, я хочу оновити гру, але розробник не робить карррррр!1!1!
Я ненавиджу, як ти повинен розблокувати та купити тигрів○◆●◇□●◆→▲→°☆•★○★
The Tiger Игре улога nhpi
Мені дуже подобається гра, але я дуже хотів би, щоб вони перестали ставити 10 lvl з 13 lvl, але в іншому це дійсно весело
Людина, я люблю цю гру! Це так весело, що я вже на 50 рівні і маю 100 000 здоров’я. Я хотів би, щоб більше гравців грали зі мною в pvp. :/
The Tiger Jocuri de rol yorq
Щоб бути справжнім, це не дуже добре, не дозволяйте картинці гри ввести вас в оману
Я дуже люблю цю гру. Все добре. Навіть коли я ввійшов, це не приносить жодних проблем. Так тримати, і скоро ця гра буде краща за вовка.
Це моя улюблена гра після вовка, тепер вона стала трохи схожою на вовка, але є ще багато речей, які можна додати: дерево навичок тотему, а також кілька інших навичок в іншому дереві, нові скіни та нова карта
СУПЕР незнаю чому хтось ставить 1 зрку гра клас!!!❤❤❤
Це як вовк тому ставлю 5 зірок❤️
Чудова гра. Мені подобається графіка, елементи керування, карти та взаємодія з іншими гравцями мого клану. Покращення, які я настійно пропоную, оскільки багато людей грають, — це додати ще пару різних карт. Я маю 60 рівень, і через деякий час вони стають нудними. Я думаю, що кожен вид тварин повинен мати чемпіона, оскільки вони дуже рідкісні. Більш широкий вибір скінів, тому що людям подобається висловлювати індивідуалізм і товаришів по команді. Pvp кімната повинна мати сервери для різних рівнів, оскільки вищі рівні мають тенденцію до залякування.